HPK hävisi, mutta kasvatti palkintosaalistaan

HPK varmisti keskiviikkona SM-liigassa palkintokaappiinsa yhden pytyn häviöstä huolimatta. Pelicansille koetun 1–2-jatkoaikatappion tuoma pinna varmisti sille Hämeen Herruus -palkinnon.

Pelicansin peli on lässähtänyt kotipeleissä useasti ja omissa on soinut liikaa. Nyt paketti kesti, kun joukkue sai takaisin maalivahti Atte Tolvasen, kapteeni Hannes Björnisen sekä pakit Topi Jaakolan ja Alex Lintuniemen. Lupaavan oloinen hyökkääminen oli kuitenkin tehotonta päätöserän alkuun asti.

–  Tappioasemassa emme muuttaneet mitään, se tuotti tulosta. Voitto tietysti maistuu eniten, olemme parantaneet peliä aika paljon, isäntien 1–1-maalin tehnyt Roope Elimäki iloitsi.

Pelicansin Björninen löysi HPK:n Tommi Tikasta juttukaverin useasti. Yksilöistä esille kuitenkin nousivat eniten maalivahdit. Isäntien Tolvanen ja HPK:n Joona Voutilainen olivat näkyviä vauhdikkaassa pelissä.

–  Pelicans olisi ansainnut enemmän kuin kaksi pistettä, se oli meitä paljon edellä. En pystynyt myymään sitä ajatusta, miltä HPK:n olisi täällä näyttänyt, Kerhon päävalmentaja Antti Pennanen manasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.