HPK käänsi Kärppien myrskyalun

Hämeenlinnan Pallokerhon duunaripelaajat Juha Kiilholma, Jaakko Turtiainen ja Antti Bruun ratkaisivat kotijoukkueen voiton jääkiekkoliigassa. Vierailija Oulun Kärpät aloitti ottelun väkevästi, mutta HPK kesti alkumyrskyn. HPK voitti 3-2 (0-1, 2-0, 1-1).

- Jäimme kattopalkkikarvauksen alle. Pelin alku oli vaikea. Löysimme tarkkuutta syöttöpeliin, vaikka olimme ensimmäisessä erässä perässä, sanoi HPK:n valmentaja Kai Rautio.

- Meidän laitahyökkääjät paransivat pelin edetessä. Taas upea maalivahtipeli (maalivahti Frans Tuohimaa), Rautio jatkoi.

Kärppien valmentaja Lauri Marjamäki oli tyytyväinen alkuun.

- Emme pelanneet virkamieskiekkoa. Joukkue halusi pelata. Ensimmäinen erä oli erittäin hyvä ja meillä oli ansaittu johto, sanoi Marjamäki.

- Maalinteko on ollut meille riippakivi. 1-1-tilanteeseen pelasimme hyvin, mutta meidän ylivoimapeli oli liian hampaatonta. HPK:n ylivoimamaali oli meille raskas, Marjamäki jatkoi.

Kärppien Ivan Huml ja Mika Pyörälä tekivät osumat ylivoimalla. Huml turhautui pikkukakkosestaan avauserän lopussa ja sai suihkukomennuksen käytöksestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.