Halaaminen ja kaljanjuonti suurempi rike kuin tappelu?

Pohjois-Amerikasta löytyy tuttujen NHL:n, AHL:n ja ECHL:n ohella paljon muitakin kiekkosarjoja. Kuten esimerkiksi puoliammattilaissarja Federal Hockey League (FHL), jossa nähtiin viime viikonloppuna erikoinen lätkätappelu. Tai oikeastaan "tappelu".

Danville Dashersin Matt Puntureri ja Dayton Demonzin Jesse Felten pudottivat hanskat ja hakivat hetken asetelmia. Yhtään iskua ei kuitenkaan vaihdettu, vaan aikanaan samassa joukkueessa pelanneet kaverukset lopulta halasivat ja Puntureri kaivoi housujensa uumenista oluttölkin. Hän naksautti sen auki, otti huikan ja tervehti tölkki kourassaan yleisöä. Kaksikko oli suunnitellut temppunsa jo viikkoa aiemmin.

Kumpikin pelaajista sai tapauksesta vähintään loppukauden mittaisen pelikiellon. Puntureri itse on arvellut, että FHL:n ovet paukahtivat tämän myötä kiinni lopullisesti. Hän olikin jo aiemmin suunnitellut etsivänsä itselleen ensi kaudeksi pelipaikan Euroopasta. 28-vuotias hyökkääjä on aiemmin pelannut yhden kauden Ranskassa Morzine-Avoriazin joukkueessa.

Punturerin ja Feltenin tempauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.