Heikkilä & Kulmala: Hassutteluksi meni - "Yonkman palkattiin suojelemaan Urho Myrskyä"

Keskiviikko oli kauden ensimmäinen varsinainen hulinapäivä SM-liigan pelaaja- ja valmentajamarkkinoilla. Siihen pureudutaan KSML.tv:n kiekkostudiossa, keskisuomalaisella näkökulmalla tietenkin.

JYP kertoi eilen paitsi solmineensa jatkosopimuksen Robert Rooban kanssa, myös pestanneensa kaksi puolustajaa, Nolan Yonkmanin ja Oscar Eklundin.

 

- Saamieni tietojen mukaan Yonkman palkattiin suojelemaan Urho Myrskyä vihaisilta Jukureiden faneilta, Tuomas Heikkilä murjaisee JYP-maskotin ja mikkeliläiskannattajien välille alkuviikosta leimahtaneeseen kohuun viitaten.

Toki asiaakin puhutaan, ja paljon.

- Tässä on se huolestuttava puoli, ettei nyt vaan käy niin, että nuoret puolustajat joutuvat tekemään tilaa kokoonpanossa. Otetaan esimerkiksi vaikka Roni Allen, joka on pelannut hyvän syksyn, Ilkka Kulmala huomauttaa.

- Tulosta pitää tehdä tässä hetkessä, mutta koko ajan pitäisi miettiä myös tulevaisuutta, hän lisää.

Mutta mitä Yonkman ja Eklundin hurrikaaniryhmään tuovat? Miksi kaksikko on mukana kahden kuukauden pätkäpesteillä? Miksi Anttoni Honka nostetaan keskusteluun mukaan? Ajautuuko hurrikaani tyhjennysmyyntien tielle? Millaiset vaarat vaanivat JYPiä hieman kauempana tulevaisuudessa ja miksi ihmeessä studiossa puhutaan Marimekon verhoista?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .