Pelaako JYPin "Hiipivä kuolema" ensi kaudella NHL:ssa? - "Ei hän ainakaan SM-liigassa pelaa"

KSML-tv:n kiekkostudiossa kuitataan nopeasti ja terävästi Suomen esitys alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa hieman pelokkaaksi epäonnistumisen välttämiseksi enemmän kuin rohkeaksi voiton tavoitteluksi ja siirrytään sen jälkeen SM-liigaa koskevien asioiden pariin.

JYP porskuttaa kohti kärkeä kuuden ottelun voittoputkessa ja hurrikaanipaitojen kultakypärä valittiin joulukuun parhaaksi pelaajaksi liigassa. Samalla Ilta-Sanomat kertoi Suomelan pelaavan ensi kaudella HIFK:ssa. Studio tyrmää spekulaatiot.

- Suomela saa taatusti tarjouksen KHL:sta, kenties myös NHL:sta. Ei hän ensi kaudella HIFK:ssa pelaa, Tuomas Heikkilä arvioi.

- Joo, tuskinpa häntä kotimaan liigajäillä ensi kaudella nähdään, HIFK:ssa tai missään muussakaan seurassa, Ilkka Kulmala komppaa.

Mutta miksi Heikkilä nimeää 23-vuotiaan Suomelan "Hiipiväksi kuolemaksi"? Mikä tekee hänestä niin erikoislaatuisen pelaajan? SM-liiga päätti vähin äänin siirtää siirtotakarajan helmikuun puolivälistä maaliskuun alkuun. Millä ihmeellä tätä oikein perustellaan ja miksi perustelussa ei ole mitään tolkkua? Miksi studio näkee siirtoikkunan myöhäisemmässä aukiolossa suuria riskejä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .