Heikkilä & Kulmala: Spekulaatioita ja ongelmavyyhtejä – "Oleellisin asia on Laurikainen"

JYP menetti kolme avainpelaajaansa keskiviikon Ässät-ottelun tuoksinassa. KSML.tv:n kiekkostudio arvuuttelee, mikä mahtaa olla heidän tilanteensa.

Kolme JYPin kulmapalaa joutui jättämään leikin kesken keskiviikkona Ässiä vastaan. Eetu Laurikaisen, Juuso Vainion ja Eric Perrinin tilanteista ei ollut vielä torstaina saatavissa tarkempaa tietoa, joten KSML.tv:n kiekkostudio liukui spekulaatioiden pyörteisiin.

– Spekulaatio on sinänsä turhaa, kun ei ole mitään raakaa faktaa, mutta jos ovat pidempään pois, niin kovia suoneniskuja, Tuomas Heikkilä sanoo.

– Kaikista oleellisin asia on Laurikainen. Hän on pelannut hankalan alkusyksyn jälkeen unelmakautta, Ilkka Kulmala arvioi.

Mutta mikä on kaiken kaikkiaan ykkösveskari Laurikaisen merkitys hurrikaaniryhmälle? Mikä ykköspakki Vainion, mikä vanhan maestron Perrinin? Miksi studiossa mainitaan taas kerran muuan Kalle Koskinen? Mikä seikka viittaisi siihen, että Laurikaisen vamma ei kenties ole kovin paha? Kuinka JYPille runkosarjassa lopulta käy ja mikä iso ongelmavyyhti varjostaa mahdollisia pudotuspelejä?

 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .