Hopea-KeuPa pettyi katkerasti Imatralla – avausmaali ei auttanut taaskaan voittoon

Vuoden takainen mestismestari KeuPa HT joutui tyytymään tällä kertaa valtakunnan toiseksi korkeimman sarjatason hopeisiin prenikoihin, kun se hävisi finaalisarjan viidennen ottelun Imatralla Ketterälle maalein 3-2 ja Ketterä pokkasi pokaalin otteluvoitoin 4-1.

Vaikka voitot Ketterälle selkeästi kirjattiinkin, oli ottelusarja ääritasainen. Jokainen kamppailu päättyi yhden maalin marginaalilla ja kolmannen sekä neljännen kohtaamisen ratkaisu haettiin jatkoajalta. KeuPalle jossiteltavaa jättää se, että joukkue teki jokaisessa ottelussa avausmaalin, mutta hävisi silti neljä kertaa viidestä.

Ottelun ensimmäinen erä oli vähän kuin kuka puolustaa huonoiten ja on huolimattomin kiekon kanssa -kilpailu. Niinpä reppu heilui kahteen otteeseen kummassakin päässä, kun KeuPalta osuivat Teemu Huttu (0-1) ja Joni Piipponen (2-2) sekä Ketterältä Jesse Juntheikki ja Rasmus Hämäläinen.

 

Myös jäähyt sävyttivät avauserää, kun kummallekin vihellettiin neljä kaksiminuuttista. Silti ylivoimia nähtiin vain yksi per joukkue. Tunne läikkyi yli siellä sun täällä ja yhtäaikaisia jäähyjä oli melkoinen liuta.

Toisessa erässä paineltiin pääosin päästä päähän suurempaa järkeä vailla. Kummankin puolustus aukesi välillä kuin paikallisen Valtionhotellin pääovi sesonkiaikaan, mutta erän ainoa maali nähtiin vasta yhdeksän sekuntia ennen erän loppua, kun Joona Jääskeläinen vapautti Erno Ripatin iskemään 3-2 -johtolukemat.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, vaikka Ketterä kolautti kahteen otteeseen tolppaa ja KeuPa haki lopussa vimmatusti tasoitusta kuudella viittä vastaan.

Aiheesta lisää hetken kuluttua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .