IS: Juhani Tammista kiinnostaa eurovaaliehdokkuus

Jääkiekkovaikuttaja Juhani Tammista kiinnostaa asettua ehdolle eurovaaleissa. Asiasta kirjoittaa Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Tamminen odottaa kutsua oikealta puolueelta. Tällä hän tarkoittaa kokoomusta. Tamminen kertoo lehdelle, että hänen vahvuuksiaan on muun muassa kattava kielitaito.

- Kyllä lähtisin, jos puolue kysyisi. Jos olisin puoluesihteeri, ottaisin puhelimen käteen ja pistäisin soittoa tähän kulmaan. Numeron pitäisi olla tiedossa, Tamminen sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Tamminen on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Hän on tehnyt pitkän uran jääkiekkoilijana ja -valmentajana sekä luennoitsijana. Hän toimii myös televisiossa jääkiekkokommentaattorina, viimeksi vastikään päättyneissä MM-kilpailuissa.

Eurovaalit järjestetään vuoden päästä.

Uusimmat

Kiekko

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

Liigan otteluohjelma julki, JYP sai haluamansa derbytuplan – Tässä ensi kauden runkosarjan JYP-tärpit!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.