IS: Mertarannan MM-selostukset lähinnä maksukanavilla

Kevään MM-jääkiekon pääselostajan Antero Mertarannan ääntä kuullaan Ilta-Sanomien mukaan lähinnä MTV3:n maksukanavilla eli Canal+:n kanavilla.

MTV3:n ilmaiskanavalla ja MM-kisojen ajaksi jääkiekkoa varten perustettavalla ilmaiskanavalla Mertarantaa kuullaan uutisen mukaan ajoittain. Ilmaiskanavalla selostuksen tekee joku toinen, mahdollisesti Mika Saukkonen.

IS:n haastattelema MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen sanoi, että Mertarannan selostamia otteluita lähetetään lähinnä maksullisilla kanavilla. Sairanen lisää, että asioiden suunnittelu on kesken eli MTV3:lla on vielä kisojen aikana mahdollisuus tehdä nopeita päätöksiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

Katso, miten JYP-kapteenin veljineen kävi tennisottelussa Ilari Filppulaa vastaan – JP Hytönen kertoo myös, miten Jyväskylään saatiin niin monta jääkiekkotähteä ympäri maailmaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.