Ilveksen kyyti kylmää Kärpille

Tampereen Ilves nousi keskiviikkona pois jääkiekon SM-liigan jumbopaikalta. Ilves otti jo neljännen peräkkäisen kotivoiton, kun joukkue kaatoi Oulun Kärpät 3-0.

Ilveksen voiton kruunasi erinomaisesti torjunut maalivahti Miika Wiikman, joka 26 torjunnalla pelasi kauden toisen nollapelinsä.

- Oltiin tänään pehmeitä ja mietittiin liikaa. Ensimmäinen erä oli jo Ilveksen, kun emme olleet siinä tarpeeksi aggressiivisia, Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta noitui.

Ilves ratkaisi ottelua edukseen toisen erän ensimmäisellä ja toisella minuutilla. Silloin Masi Marjamäki ja Mark Lee viimeistelivät 33 sekunnin välein 1-0- ja 2-0.

- Kun piti toisen erän alussa lähteä rohkeasti liikkeelle, oltiinkin ihan suorilla jaloilla. Ilveksen 1-0-osuma meni meidän pakin luistimista sisään, Aravirta kuvaili.

Ilveksen 2-0-maali oli Kärppien haparoineen puolustuksen karkea merkkausvirhe.

- Ilves oli tänään erittäin hyvä. Kun seuraa mediaa, niin harmittaa, että jatkuvasti moititaan Ilvestä, vaikka se tekee hyviä tuloksia. Ilves liikkuu hyvin ja pelaa luomuaggressiivista kiekkoa, maajoukkueen entinen päävalmentaja Aravirta sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.