Immonen iski JYPin voittoon – peli Tapparaa vastaan päättyi 1–0

1. erä

Ensimmäinen kymppi oli vakuuttavasti JYPin. Tappara ei päässyt laukomaan siniviivaa lähempää kuin vasta erän jälkimmäisellä puoliskolla. Tässä kohdin JYP olisi voinut johtaa jo 2-0 tai 3-0 laadukkaammalla laukomisella. Erän loppua kohden vierasjoukkue pääsi paremmin pelin päälle ja illan ensimmäinen rangaistuskin nähtiin, kun erää oli pelaamatta vajaat puolitoista minuuttia.

Joonas Nättisen koukkaamisjäähy ei kuitenkaan hurrikaanipaidoille kostautunut, kun alivoima taisteli pelikellon nollille. Maalittoman avauserän jälkeen Tapparalle jäi toisen erän alkuun ylivoimaa pelattavaksi 35 sekuntia.

2. erä

JYP tappoi erän alkuun alivoiman tähteelle jääneet sekunnit ja nappasi sen jälkeen jälleen otteen pelistä. Paikantynkää ehti olla enemmänkin, kunnes Jarkko Immonen nosti Jani Tuppuraisen paluukiekosta 1-0, kun pelikellossa oli 24.32. Hetki kotijoukkueen johtomaalin jälkeen Tappara pääsi jälleen ylivoimalle Mikko Kuukan huolimattoman mailankäytön seurauksena. JYPin alivoima kuitenkin kesti nämäkin viritykset.

Tasokkaasta lätkäpuhteesta ovat toistaiseksi puuttuneet oikeastaan vain maalit, niitä ei Immosen 1-0:aan enempää kahden erän jälkeen ole. JYP-hyökkääjä Jerry Turkulainen joutui jättämään leikin kesken toisen erän loppupuolella hetkeksi, mutta palasi jälleen kolmanteen erään.

JYP aloittaa kolmannen erän ylivoimalla, kun Jan-Mikael Järvisen kaksiminuuttista jäi 28 sekuntia istuttavaksi.

3. erä

Kolmas erä jäi joukkueiden osalta maalittomaksi ja JYP vei lopulta voiton 1–0.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .