Jääkiekon maaottelut pysyvät avoimella kanavalla mutta isäntä vaihtuu – Yle jää nuolemaan näppejään EHT:n osalta

Discovery Networks Finland -yhtiö on solminut kuuden vuoden (2020–26) sopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Pitkän yhteistyön myötä TV5:stä ja suoratoistopalvelu Dplaysta tulee Leijonien uusi koti MM-kisoja lukuunottamatta ensi vuonna. MM-oikeudet ovat MTV:llä vuoteen 2023.

Leijonien kaikki muut maaottelut nähdään jatkossa TV5:llä ja Dplayssa. Sopimus sisältää lisäksi naisten ja nuorten MM-kisat. Pakettiin kuuluvat muun muassa miesten EHT-turnaukset, kuten Karjala-turnaus ja Nordic Cup. Aiemmin EHT-ottelut on näyttänyt Yle.

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen on yhtiön tiedotteen mukaan “tyytyväinen Discoveryn kanssa rakennettavaan tulevaan yhteistyöhön”.

– Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava. Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, Nurminen avaa juuri solmittua sopimusta.

Suomen jääkiekkoliiton kanssa tehdyn sopimuksen lisäksi Discoverylla on olympialaisten oikeudet, joten vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten kiekkohuuma nähdään Discoveryn kanavilla.

– Me Discoverylla haluamme palvella jääkiekkofaneja parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin ja olemme todella iloisia, että voimme näin jatkaa myös vahvaa urheilutarinaamme, Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper kertoo tiedotteessa.

Kunhan MM-kisojen sopimus 2023 loppuu, Discovery Networks Finland on varmasti valmis haastamaan Maikkarin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .