J-P Hytöselle neljän vuoden jatkopesti

Juha-Pekka Hytönen on tehnyt neljän vuoden jatkosopimuksen JYPin kanssa. 28-vuotiaan JYP-kapteenin sopimus on rakennettu vuosijaksotuksiin 1+1+2. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan kauden Hytönen pelaa joka tapauksessa Jyväskylässä, mutta ensimmäisen tai toisen sopimusvuoden jälkeen hänellä on niin halutessaan mahdollisuus siirtyä ulkomaille yhdeksi tai useammaksikin kaudeksi. Jos hän viipyy ulkomailla pidempään, sopimuksen kaksi viimeistä vuotta pyyhkiytyvät pois.

Jos Hytönen ei kuitenkaan käytä optiota pelikauden jälkeen 2012, hänen sopimuksensa jatkuu JYPin kanssa suorana 2-vuotisena sopimuksena kaudet 2012 – 2013 ja 2013 – 2014.

- Erittäin merkittävä sopimus JYPille. J-P Hytönen on joukkueemme ankkuripelaajia, joten tämä sopimus on yksi joukkueemme rakentamisen kulmakivistä. Kunnioitettavaa on myös kapteenimme JYP-uskollisuus, sillä J-P:llä on juniorivuosien päälle menossa 9:s liigakausi JYPissä, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Myös Hytösen valinnassa vaa’assa painoi seurauskollisuus.

- Seurauskollisuudella ja kotikaupungissa pelaamisella on merkitystä minulle. Lisäksi JYPissä on menestymisen mahdollisuus nyt ja jatkossa. Koen, että olen pystynyt kehittymään täällä pelaajana koko ajan ja siihen pyrin jatkossakin. Täällä ovat myös olosuhteet kunnossa ja joukkueessa on loistava henki, kertoo Hytönen.

Juha-Pekka Hytönen on tehnyt tällä kaudella 36:ssa ottelussa 14 maalia ja antanut 18 maalisyöttöä eli pisteitä on koossa 32. Tehopörssilukema on +8.

Tuppuraiselle ja Malmivaaralle jatkoa