JYP-Akatemia hävisi Vantaalle

JYP-Akatemia kärsi keskiviikkona selvän tappion Kiekko-Vantaalle Hippoksella. Ottelu päättyi vieraiden voittoon lukemin 3-6 (1-1, 0-1, 2-4).

Jyväskyläläiset eivät päässeet ottelussa kertaakaan niskan päälle. Henrik Koivisto vei vantaalaiset johtoon, kun ensimmäistä erää oli pelattu runsaat seitsemän minuuttia. Erän lopuksi Akatemian Simon Kostner tasoitti.

Toisen erän jälkeen Vantaa oli jälleen yhden maalin johdossa, kun Juho Perttilä onnistui ohittamaan jyväskyläläisten maalivahdin Sami Rajaniemen.

Kolmannessa erässä alkoivat varsinaiset maalijuhlat. Ensin Artem Iossafov vei vantaalaiset johtoon 1-3, ja sen jälkeen Tomi Lindfors laukoi voittomaaliksi jääneen 1-4-osuman.

Alle minuutti tästä Turo Asplund onnistui kaventamaan tilanteen 2-4:ään, mutta JYP-Akatemian jäähyillessä Henrik Koivisto vei vieraat tavoittamattomalta tuntuneeseen johtoon 2-5. Osuman aikana kaksi jyväskyläläistä istui jäähyaitiossa.

Markus Nenonen kavensi vielä yhdellä maalilla, mutta jyväskyläläisten yritettyä kavennusta ilman maalivahtia Artem Iossafov teki illan toisen maalinsa tyhjiin. Näin loppulukemiksi jäi 3-6.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Marjamäki jatkaa Jokereiden päävalmentajana kevääseen 2022 – Jari Kurri: "Vahva luotto Marjamäen osaamiseen"

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.