JYP hävisi KaIPalle

JYP hävisi KalPalle perjantai-illalla 2-3 Hurrikaani Cupin harjoitusottelun voittomaalikilpailussa Jyväskylän Hippoksella. JYP:n markkinointijohtaja Kari Tyni kertoo pelin olleen kuitenkin hieno: KaIPa sai voittomaalin yhdeksännellä rangaistuslaukauksella. Peli oli ensimmäinen JYP:n suomenmestaruuden jälkeen.

- Ensimmäinen erä oli kiihkeä, rummut soivat ja yleisö eli mukana. Toinen erä puolestaan oli puurtamista, jää oli hieman huonossa kunnossa lämpötilan vuoksi. JYP oli johdossa. Yritys oli kova, mutta kiekko ei mennyt maaliin. Kolmannessa erässä KaIPa tasoitti tilanteen, Tyni selvittää.

Peliä oli katsomassa vajaa 2000 maksanutta, joiden lisäksi juniorit pelaajakorteillaan olivat paikalla. Ilmapiiri oli mukava ja leppoisa rallihumusta huolimatta.

- Kaikki olivat hyvällä päällä, ei ollut kahnauksia eikä öykkäröintiä. Tuntui kuin taukoa peleistä ei olisi ollut ollenkaan, markkinointijohtaja kuvailee.

Tänään lauantaina iltapäivällä JYP pelaa Hurrikaani Cupin pronssista HIFKiä vastaan.

- Voitosta pelataan. Palautumisaika pelaajilla taisi jäädä lyhyeksi. Meillä on pitkä kausi edessä, ja sisuuntunut porukka, Tyni kommentoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.