JYP jatkoi "uuden mikkoviitasen" sopimusta vuodella

Puolustaja Mikko Kuukka ja JYP jatkavat yhteistä taivaltaan vuoden mittaisella sopimuksella. Sopimus ulottuu nyt kevääseen 2019.

JYPissä viime keväänä "uuden mikkoviitasen" roolin ottanut Kuukka oli playoffeissa puolustajiston tilastoykkönen sekä peliajoissa että tehopisteissä. 32-vuotias Kuukka pelasi runkosarjassa 44 ottelua tehoin 0+1, mutta otti pudotuspeleissä ratkaisijan roolin ja paukutti 13 ottelussa 2+3 pistettä.

– Tulin tänne kesken viime kauden vaikean loukkaantumisen jälkeen. Joukkue otti hienosti vastaan ja heti oli selvillä selkä rooli. Oma kausi oli nousujohteinen ja onkin hienoa jatkaa joukkueessa, jossa arvostetaan sekä halutaan kehittyä organisaationa ja kehittää yksilöitä”, Kuukka sanoo seuran tiedotteessa.

Jatkoa on luvassa myös RoKin ja JYPin yhteistyöpelaaja Tuomas Salmelalle, joka jatkaa joukkueessa tämän kauden. Puolustaja Salmela pelasi hurrikaaninutussa kolme CHL-ottelua tänä syksynä. Salmella on virallisesti sopimus RoKin kanssa, mutta yhteistyökuvion myötä JYP voi lainata riveihinsä pelaajia Rovaniemeltä.

Vuonna 1995 syntynyt Salmela pelasi viime kaudella RoKissa 35 ottelua tehoin 6+12.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .