Ässät hiljensi Hippoksen: Nyt jo JYP-kapteeni antoi nootin faneille!

Jyväskylässä pelataan jälleen tänä keväänä SM-liigan välieriä. Sinänsä siinä ei ole mitään uutta, onhan tämä kevät jo viiden perättäin, kun kaupungissa taistellaan mitaleista.

Mutta jotain on tapahtunut. Maanantai-iltana Jyväskylän Hippoksella pelattiin äärimmäisen jännittävää sarja-avausta, ja toisessa jatkoerässä Hippoksen yleisö istui hiirenhiljaa. Voi vain miettiä, istuiko se hiljaa jännityksestä vai menestykseen tottuneena.

JYPin virallisella Facebook-sivulla julkaistiin torstaina viesti kapteeni Eric Perriniltä. Perrin vetoaa tekstissään JYP-faneihin, joita tarvitaan nyt, kun Ässät on taistellut sarjan hyväkseen voitoin 2–0.

"Kaikki puhuvat nyt, miten Porin fanit ovat äänekkäämpiä ja parhaita faneja. Mielestäni on aika todistaa heidän olevan väärässä", tekstin suomennos kuuluu.

"On aika tehdä Synergia-areenasta kovin ja äänekkäin paikka pelata. On aika saada fanit nousemaan penkeistä ja kannustamaan meitä aina tilaisuuden tullen! Antakaa meille ylimääräistä energiaa, joka siivittää meidät lähemmäksi tavoitettamme voittaa Suomen mestaruus!"

Samalla viesti lähettää faneille toiveen, jossa jokainen toisi perjantain kolmanteen välieräotteluun mukanaan jotain punaista, mustaa tai valkoista.

"Tunnustetaan väriä ja näytetään kuinka ylpeitä olemme JYPistä!", Perrinin kehotus kuuluu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.