JYP katkaisi orastavan tappioputkensa – "Piti olla henkisesti vahvempi"

JYP otti revanssin KalPasta lauantaina kotikaukalossa kärsittyään perjantaina Kuopiossa tappion. Hurrikaanipaidat veivät voiton maalein 4–1.

Ottelun voittomaalin iski Petrus Palmu läpiajosta. JYP-hyökkääjä karkasi yhteensä kolmesti KalPa-vahti Samu Perhosta vastaan.

–  Ihan hyvä maku jäi voitosta. Itse voisi olla vähän tehokkaampi, mutta ei se toisaalta aina voi kiekko mennä sisään. Pitää vähän vissiin harjoitella ja kokeilla rennommin. Onneksi sain yhden tehtyä, Palmu summasi.

Pirteän syksyn pelannut sarjakolmonen JYP oli kärsinyt kaksi tappiota ennen lauantain kohtaamista, mutta korjasi nyt kurssinsa komeasti. Tiukassa kamppailussa JYP oli tehokkaampi maalipaikoissa.

–  On se (tappioputken katkaiseminen) toki tärkeää. Ei niitä auta silti liikaa miettiä. Peli on tärkeintä, että miten voitetaan ja miten hävitään. Välillä tulee voittoja ja välillä tappioita, Palmu sanoi.

–  Ei siinä auta kiukustua. Välillä tulee huonompia pelejä. Otimme eilen yhden erän verran jäähyjä. Siitä kaveri sai draivin päälle. Se oli aika selkeä homma siltä osin. Piti olla henkisesti vahvempi ja siinä onnistuttiin tänään hyvin.

JYPille onnistuivat Palmun lisäksi Robert Rooba (1+1), Jarkko Immonen sekä tyhjiin maalannut Jani Tuppurainen (1+1).

KalPan ainokaisen viimeisteli komean sommitelman jälkeen Kai Kantola.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ässät kunnostautui joukkueena ja yllätti Lukon – "Ansaittu palkinto kovasta työstä"

Bussikin petti päävalmentajansa erottaneen Pelicansin – "Meillä oli vaikeat lähtökohdat peliin"