JYP kellisti KooKoon vieraissa tylysti 0–4

JYP jätti miesten jääkiekkoliigassa KooKoon nollille Kouvolassa ja pääsi puolentoista viikon maaottelutauolle vain Tappara ja Kärpät edellään.

– Teemana oli voittaa molemmat viikonlopun pelit. Nyt on kiva lähteä tauolle kolmantena, JYPin päävalmentaja Pekka Tirkkonen iloitsi.

Kaksi sarjan ehkä kuuminta ryhmää oli vastakkain vasta ensimmäisen kerran tällä kaudella. JYP on voittanut nyt viisi kuudesta viime pelistään, kun ennen lauantaita vain kaksi kertaa kymmenessä viime pelissään pisteittä jäänyt KooKoo taipui.

– Tämä oli hyvin laadukas ja hyökkäysvoittoinen peli molemmilta joukkueilta, Tirkkonen näki.

KooKoo pelasi kolmannen kerran neljän päivän sisällä. JYPillä oli tällä viikolla vain perjantainen vääntö TPS:ää vastaan. Se näkyi kaukalossa.

– Päästiin pelin päälle ja johtoon. KooKoo paransi toisessa erässä, mutta selvittiin. Kolmannen erän alun maalit katkaisivat KooKoon selkärankaa, Tirkkonen sanoi.

Julius Honka tälläsi ylivoimalla siniviivalta JYPin johtoon. Jarkko Immonen ja Petrus Palmu viimeistelivät kahden minuutin välein kolmannessa erän alussa suoraan syötöstä. JYPin Markus Ruusu torjui kauden ensimmäisen nollapelin neljännessä ottelussaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.