JYP kukisti Ilveksen jääkiekkoliigassa

Ilveksen päävalmentaja Tuomas Tuokkola ei pureksimatta niellyt JYPin viime hetken tasoitusmaalia jääkiekkoliigassa keskiviikkona. JYP tasoitti ottelun kolmannen erän loppuhetkillä ja vei lopulta 3-2-voiton Markus Hännikäisen tekemällä jatkoaikamaalilla.

Tasoitusmaali syntyi, kun JYP voitti hyökkäyspään aloituksen ja Ilves-maalivahti Joonas Korpisalo pomputti kilpikädellään kiekon korkealle ilmaan Mikko Luoman laukauksesta. Tapausta tarkistettiin videotallenteelta, ja tuomarien mukaan laatta kävi maalissa.

- Se oli epäselvä tilanne. Missä se muka näkyi, että kiekko oli maalissa, Tuokkola kyseli äänekkäästi pelin jälkeen. Samaan hengenvetoon hän ilmoitti lähtevänsä itse tarkastamaan tilanteen videolta.

Harmituksesta huolimatta keskiviikon peli oli Tuokkolan mielestä "hemmetin hyvä" lätkämatsi.

- Silti tämä oli julma tulos. Sitä sanoin jätkille pukukopissakin.

JYPin päävalmentaja Marko Virtanen valitteli joukkueensa yli-innokkuutta pelin alussa, mutta oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa loppukiriin. Kiistanalaiseen maaliin hän suhtautui tyynesti.

- Ei kai siinä loppuen lopuksi mitään ihmeellistä ollut. Meitäkin vastaan on vastaavanlaisia maaleja tuomittu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Tässä on Sinuhe Wallinheimon NHL-taustainen seuraaja – Kaksi JYPissä pelannutta jääkiekon pelaajayhdistyksen hallitukseen

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.