JYP oli tyly vieras ja otti täyden pistepotin Lahdesta – katso maalikooste tästä

JYP oli tyly vieras Lahdessa ja otti isäntäjoukkue Pelicansilta täyden pistepotin tiistaina lukemin 3–0 (0–0, 2–0, 1–0).

– Molemmat jengit vähän katselivat pelin alussa. Onneksi saimme vaisusta alusta huolimatta pisteet mukaamme, kommentoi yhtenä Pelicansin seitsemästä kauppaamasta pelaajasta JYPiin siirtynyt puolustaja Alex Lintuniemi, 24.

Tuloksesta huolimatta Pelicansin voi sanoa olleen onnekas. JYP laukoi viidesti tolppaan. Jerry Turkulainen kilautti maalirautoja kolme kertaa.

– Olimme koko pelin vaikeuksissa, mutta sinnittelimme maalivahtimme Jasper Patrikaisen pelattua hyvin, korosti Pelicansin valmentaja Jesse Welling.

JYPin maalit toisessa erässä tekivät ensin Jarkko Immonen ylivoimalla Juusi Vainion ja Julius Nättisen syötöistä sekä Antti Kalapudas tasakentällisin Ossi Louhivaaran ja Julius Hongan syötöistä.

Päätöserässä tolppien väliin kertaalleen osui Juha-Pekka Hytönen. Syöttöpisteet jaettiin Samuli Ratiselle ja Miska Siikoselle.

Nollapeli oli JYP-vahti Eetu Laurikaiselle kauden neljäs.

Tyhjennysmyyntiä harrastanut Pelicans on sarjassa kolmanneksi viimeisenä. JYPin pisteputkella on nyt mittaa neljä ottelua ja se on sarjassa kahdeksantena (82 p.) pisteen HPK:ta (83 p.) perässä. Matkaa suoraan puolivälieräpaikkaan (HIFK, 87 p.) on viisi pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYPin miehet vastaan Pelicansin pojat: 3–0 ja 12–0