JYP palaa pelipuhiin illalla - Perrin ei vielä kokoonpanossa

Hurrikaanipaitojen toinenkin paluumuuttaja, Miika Lahti, on HPK-ottelusta sivussa.

JYP kohtaa tänä iltana kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan HPK:n alkaen kello 18.30. Uransa tähän kauteen päättävä liigalegenda Eric Perrin ei ole vielä hurrikaanipaitojen kokoonpanossa mukana. Uusvanhoista JYP-kasvoista poissa on myös Miika Lahti.

Debyyttejä sen sijaan nähdään, kun päävalmentaja Lauri Merikiven ohella JYP-kasteensa saavat David Tomasek, Aleksi Rutanen ja Henri Tamminen sekä puolustaja Joonas Viinikainen. Myös maalivahti Joona Voutilainen on ensi kertaa hurrikaanikokoonpanossa mukana, mutta hän aloittaa vaihtopenkin puolelta.

– Ensimmäinen peli joukkueen valmentajana ei itse asiassa vielä kutkuta suuremmin, mutta totta kai se vähän jännittää kuten kuuluukin. Se on merkki siitä, että sillä on merkitystä ja välitetään asiasta. CHL:n ja Liigan alkaessa se kipuilu varmaan nostaa sitten enemmän päätään ennen ensimmäisiä pelejä, päävalmentaja Merikivi kommentoi seuran verkkosivuilla.

HPK:n miehistössä on liuta takavuosilta JYPistä tuttuja pelureita, kun hyökkääjät Markus Nenonen ja Filip Riska palaavat Hippokselle yhdessä puolustajien Arto Laatikaisen ja Niklas Frimanin kanssa.

Tämän jälkeen JYP pelaa vielä kaksi harjoitusottelua, kun perjantaina Hippoksella vierailee KalPa ja ensi viikon keskiviikkona matka vie Lahteen Pelicansin vieraaksi. CHL-avauksessaan JYP kohtaa vieraskentällä slovakialaisen Banska Bystrican 30. elokuuta ja liiga-avaukseen 14.9. Hippokselle saapuu hurrikaanipaidat viime kevään puolivälierissä pudottanut HIFK.

 

JYPIN KOKOONPANO:

Hyökkäysketjut:

Jani Tuppurainen-Jarkko Immonen-Henri Kanninen
Markus Jokinen-David Tomasek-Jerry Turkulainen
Samuli Ratinen-Juha-Pekka Hytönen-Micke Saari
Aleksi Rutanen-Anton Stråka-Henri Tamminen

Puolustajaparit:

Mikko Kuukka-Anttoni Honka
Alex Lindroos-Juuso Vainio
Jaakko Jokinen-Ossi Ikonen
Joonas Viinikainen (7. puolustaja)

Maalivahdit:
Eetu Laurikainen (Joona Voutilainen)

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .