JYP-vahvistus sai yllättävän soiton viime yönä – ”Lopputalvi Jyväskylässä”

JYPin riveissä nähtiin torstaina KalPaa vastaan myös täysin uusi pelaaja, kun yli 300 liigaottelua muun muassa Tapparassa ja SaiPassa pelannut Jussi Halme, 33, debytoi hurrikaanipaidassa.

Kokenut puolustaja saapui Jyväskylään todellisella pikavaroituksella.

– No eihän siinä oikeastaan tullut edes kiire, sillä hyvissä ajoin ennen puolta yötä sain eilen jo tiedon siirrosta. Ei siinä muuta kuin aamujunaan ja lopputalvi Jyväskylässä, Halme veisteli pelin jälkeen.

Peruspakin maineen omaava Halme ei isompia hienouksia esittänyt avausottelussaan, mutta esiintyi silti edukseen.

– Ammattimiehen esitys. Kyllä hänen kokemuksensa näkyi pelaamisessa. Hän pelasi vanhoilla vastoillaan, ja hänen suorituksensa oli ehdottomasti positiivinen, JYP-luotsi Marko Virtanen kehui.

Loppukauden JYPissä pelaavan Halmeen mukaan parempaa on kuitenkin luvassa.

– Omasta mielestäni parempaan pystyn kyllä kuin tänään. Mitään taikatemppuja en lupaa, mutta sellaista hyvää peruspelaamista pyrin tuomaan.

Halme kertoi, että hän on myös varsin sopeutuvainen pelipaikkansa suhteen.

– Mä tykkään sellaisesta yleisestä puuhastelusta. Mulle sopiikin rooli kuin rooli. Tykkään pelata vasemmalla ja oikealla. Tykkään myös sekä hyökkäävämmästä että puolustavammasta roolista. Kaikki käy, tarvittaessa vaikka veskarin rooli. Mulla on tosi hyvä hanska käsi muun muassa, Halme naureskeli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Oudot miehet upottivat JYPin