JYPin hurja kolmas erä ei riittänyt, tappioputki jatkuu yhä – katso illan maalit tästä

JYP hävisi jääkiekkoliigan lauantai-illan kierroksella Porin Ässille lukemin 6–4. Tappio oli JYPille jo seitsemäs perättäinen.

Edellisen kerran vastaavaa on tapahtunut JYPille lokakuussa vuonna 2004, jolloin ryhmä hävisi kahdeksan peliä peräkkäin. Hurrikaaniseurassa painitaan siis nyt aivan poikkeuksellisen kokonaisuuden kanssa.

– Olemme puhuneet asioista paljon. Kärsivällisyytemme ei kuitenkaan riittänyt tälläkään kertaa. Kokeneiden pelaajien on näytettävä suuntaa, ei siinä muu auta, pelissä uransa 500. tehopisteen tehnyt Jani Tuppurainen sanoi.

Lauantain peli oli kokonaisuudessaan käsittämätön. Ässät oli kahden erän jälkeen edellä ansaitusti 4–0, mutta JYP nousi päätöserässä neljän maalin takaa tasoihin. Tämäkään ei riittänyt, sillä Ässien Tyson Spink tinttasi voittomaalin ylivoimalla kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. Jyri Marttinen iski illan viimeisen osuman tyhjään maaliin. JYPissäkin aikanaan pelanneelle puolustajalle osuma oli illan toinen.

– Jos alkaa liikaa murehtia sitä, että tämäkään ei riittänyt, mikään ei riitä jatkossakaan, Jani Tuppurainen puhalsi.

JYPin maaleista vastasivat Ossi Louhivaara, Mikko Mäenpää (1+1), Jarkko Immonen ja Jerry Turkulainen. Julius Hongalle merkittiin kaksi syöttöpistettä.

JYPin maalivahdeista Markus Ruusulle kertyi kuusi torjuntaa ja Eetu Laurikaiselle 28. Ruusu vaihdettiin pois maalilta 2–0-tilanteessa ottelun avauserässä. Ässien maalilla Daniil Tarasov torjui 23 kertaa.

Katso ottelukooste alta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tuppurainen nousi 500 pisteen kerhoon – "Ei se nyt kovin paljon lämmitä"