JYPin katastrofaalinen päätösminuutti kostautui – HIFK johtaa liiga-avausta

HIFK siirtyi erän viimeisellä minuutilla maalin takaa-ajoasemasta johtoon.

Kotiyleisö sai jo ennen pelin alkua sen, mitä halusi. Jarkko Immonen otettiin kaukaloon viimeisenä – ja luonnollisesti raikuvien aplodien saattelemana. 

Immosen ja muiden paluumuuttajien luoma lataus näkyi JYPin raivokkaana alkuna. HIFK oli lirissä, kun vierailijoiden päädyn laidat ryskyivät tasaisella tahdilla. Taklausintoaan väläytteli jopa koko Liigan keveintä painoluokkaa edustava Jerry Turkulainen.

JYP pääsi erän puolivälin jälkeen ensimmäistä kertaa ylivoimalle, kun Teemu Eronen sohi mailallaan Turkulaisen leukaperiä. Ylivoima tuotti välittömästi tuloksen, kun Robert Rooba sutaisi maalinedustalta JYPin liigakauden avausonnistumisen.

HIFK sai maalin jälkeen pelistä paremmin otetta. Erän loppu oli JYPille murheellinen, kun ensin Teemu Eronen laukoi tasoituksen vain 40 sekuntia ennen summeria. 

Viimeisillä hetkillä JYP joutui vielä alivoimalle, kun HIFK:ssa viimeiset neljä kautta kiekkoillut Juuso Puustinen kuritti entistä seuratoveriaan Saku Salmelaa. Puustiselle tuomittiin kahden minuutin rangaistuksen lisäksi kymmenen minuutin käytösrangaistus. 

Helsinkiläisten ylivoima toimi murhaavasti, kun Juha-Pekka Haataja tulitti suoraan syötöstä kiekon ohi Juho Olkinuoran vain 13 sekuntia ennen päätöstä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kiekko

Stanley Cup riitti näytöksi – mestarimaalivahti vältti välimieskäsittelyn ja sai mieluisan jatkosopimuksen St. Louisiin

JYPin mestarivalmentaja Dufva kertoo, miksi Vatanen nousi aikanaan suoraan junioreista ykköspariin – "Se oli tarkkaan harkittu rikos"

Tätä NHL-tähteä et löydä sosiaalisesta mediasta – kovia minuutteja keräävä Sami Vatanen kertoo, kuinka hän suhtautuu kesän suuriin muutoksiin

Konkarihyökkääjä Filppula onnellinen paluustaan Detroitiin – "Kahden vuoden sopimus ratkaisi paljon"

Patrik Laine nauttii paineetta kesästä – "Jossain vaiheessa tulee jonkinlainen sopimus"

Montrealin suomalaiskaksikko hakee uutta NHL-sopimusta välimieskäsittelystä

Olli Määttä on kokenut urallaan enemmän vastoinkäymisiä kuin moni muu, mutta hän ei valita – Vuodet Pittsburghissa opettivat paljon, mutta nyt kaikki muuttuu

Ex-JYP-hyökkääjä lopetti haluamattaan pelaajauransa, siirtyy nyt valmennustehtäviin – "Ne olivat parhaat vuodet urallani"

JYPin tuoreella toimitusjohtajalla on jo ideoita mahdollisiin muutoksiin – Säästökuuri-mielipide ei ole muuttunut

Katso, miten JYP-kapteenin veljineen kävi tennisottelussa Ilari Filppulaa vastaan – JP Hytönen kertoo myös, miten Jyväskylään saatiin niin monta jääkiekkotähteä ympäri maailmaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.