Kova takaisku JYPille: Luottopelaaja vaihtamassa liigaseuraa

Perjantaina SM-liigan pronssiottelun hävinnyt Rauman Lukko on saamassa vahvistuksen Jyväskylästä. JYPin liigamiehistön runkopelaajiin jo vuosia kuulunut Olli Sipiläinen, 35, on Kiekko-Keskisuomalaisen tietojen mukaan siirtymässä ensi kaudeksi Lukko-paitaan.

Sipiläinen saapui Jyväskylään kesällä 2006 Mikkelin Jukureista, jossa hän pelasi neljä kautta Mestistä. JYP-paidassa Sipiläinen on pelannut seitsemän kauden aikana 362 runkosarjaottelua tehoin 32+43=75. Pudotuspelejä nelosketjun raataja on pelannut 65, joissa on syntynyt tehot 6+9=15. Hän on ollut voittamassa JYPissä myös kahta Suomen mestaruutta. Palkintokaapista löytyy myös kaksi pronssimitalia.

Vaikka Sipiläinen ei ikänsä puolesta ole enää juniori, hänellä riittää annettavaa vielä liigatasolla. Päättynyt kausi oli kokeneen pelaajan paras pisteiden valossa (11+4=15), ja samalla syntyi myös oma maaliennätys.

Sipiläinen tunnetaan työteliäänä ja luotettavana hyökkääjänä, joka on erityisesti alivoimalla joukkueelleen arvokas pelaaja. Uran 41:stä liigamaalista hän on iskenyt peräti yhdeksän alivoimalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.