JYPin uutta maalibiisiä voi äänestää CHL:n parhaaksi – tältä se kuulostaa

Jääkiekon liigajoukkue JYPin maalibiisi uusittiin täksi kaudeksi, kun aiemmasta versiosta vastannut jyväskyläläisartisti Poju eli Pasi Heinonen oli kieltänyt seuraa käyttämästä tekemäänsä kappaletta osapuolten välisen riidan seurauksena.

Uuden kappaleen tekijät ovat kaikki jyväskyläläisiä ja osa heistä on "hyvinkin läheltä JYPiä", kertoi yksi tekijöistä, muusikko Alpertti Rieskjärvi, toukokuussa Keskisuomalaiselle.

Tuolloin kappale kuultiin ensimmäistä kertaa Hippoksen jäähallissa järjestetyssä JYPin kick off –tapahtumassa. Biisiä ei kuitenkaan julkaistu missään laajemmin.

Nyt uusi kappale on kuultavissa Champions Hockey Leaguen (CHL) virallisilla sivuilla, jossa on käynnissä faniäänestys CHL:n parhaasta maalibiisistä. Voit kuunnella kappaleen tästä.

Äänestys jatkuu 19. lokakuuta saakka.

JYPin uudessa maalibiisissä on jonkin verran samoja elementtejä kuin vanhassa. Bob Marleyn Buffalo Soldier –kappaleesta peräisin oleva Oijoijoi-huudatus löytyy yhä. Uuden maalibiisin alussa on ilmiselvästi lainattu kitarariffiä Kissin I Was Made For Lovin’ You –kappaleesta.

Vanhan maalibiisin voit kuunnella esimerkiksi tästä.

Mitä mieltä olet uudesta maalilaulusta? Äänestä ja kommentoi alapuolella!

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .