Jalosen SKA jatkaa voittamattomana

Itä-Euroopan jääkiekkoliiga KHL:ssä on yksi joukkue, joka ei ole vielä menettänyt pistettäkään. Jukka Jalosen valmentama Pietarin SKA jyräsi seitsemännen peräkkäisvoiton, kun illalla Pietarissa kukistui Moskovan Spartak 4-1.

Spartak järkytti 12 300 pietarilaiskatsojaa toisen polven kiekkotaituri Aleksei Krutovin avauserän maalilla, mutta toisessa erässä jäällä oli vain yksi joukkue. Maksim Tshudinovin 1-1-tasoitus tuli ajassa 23.08, ja vain neljä minuuttia myöhemmin taululla oli kotijoukkueen 4-1-johto. Maaleista kaksi merkittiin liigan ykkösnimelle, Ilja Kovaltshukille.

Suomalaispelaajista kahden maalin iltaa vietti Novosibirskin Jonas Enlund 3-2-vierasvoitossa Ufasta. Enlund teki voittomaalin päätöserässä, ja Jori Lehterä kirjasi kaksi syöttöpistettä.

Nizhnekamskin Oskar Osala tehoili 1+2, kun hänen joukkueensa voitti Novokuznetskin 6-3. Novokuznetskin Tuukka Mäntylä syötti kaksi maalia.

Suomalaisista maalin makuun pääsivät myös Tsheljabinskin Petri Kontiola 2-1-voittomaalivoitossa Habarovskista sekä Donetskin Teemu Laine 4-0-vierasvoitossa Tsherepovetsista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.