Jarkko Immosen viisikko on jo valmiina kauteen

Ainakaan JYP:n ykkössentteri Jarkko Immosta ei voi syyttää siitä, että SaiPan liigakiekkoilijoiden kapteeni Ville Koho pääsi heiluttelemaan Lahdessa Easton-turnauksen voittopokaalia.

Voittaja olisi ollut JYP, ellei Immosen illan neljäs maali olisi tullut hylätyksi potkuosumana.

JYP antautui SaiPalle rankkarikisan jälleen lukemin 3-4. Kun Immonen viimesteli kolmesti, voisi tietysti odotella osumia myös muilta kentällisiltä.

- Toivottavasti muut maalit säästyivät liigapeleihin. Oikeaan suuntaan ollaan kuitenkin matkalla, kunhan puolustuspeliin saadaan lisää huolellisuutta, Immonen kommentoi.

- Vähän turhan helpoilla virheillä päästimme SaiPan tekemään maaleja, mutta maalintekopaikkojen oltua meille 23-6 (JYP:n kirjanpito) ei ole syytä huoleen, kiteytti valmentaja Risto Dufva.

SaiPa käväisi johdossa Jonne Virtasen ja Tero Koskirannan maaleilla.

Immonen kuittasi kahdesti tasoihin, ylivoimalla irtokiekosta takatolpalta ja Ville Mäntymaan erinomaisen oivaltavan ja vapauttavan syötön jälkeen. Immosen viisikon toisen ylivoimamaalin myötä 49. minuutilla saatettiin jo odotella JYP:n voittoa.

Jussi Tarvainen vei kuitenkin ratkaisun rankkareihin 54. minuutin ylivoimatasoituksellaan.

Sinuhe Wallinheimo torjui rankkareissa kolme yritystä, kunnes Koskirannan lirautus upposi längistä verkkoon.

JYP:n ei voi sanoa ottaneen rankkarikisaa liian tosissaan. Kolme ensimmäistä yrittäjää olivat puolustuspään jäykemmältä osastolta Jyrki Välivaara, Mäntymaa ja Olli Malmivaara. Mies miestä vastaan yrittämässä kävi Jiri Bicek.

- Kaikkea pitää kokeilla, mutta sarjassa on kai yritettävä ottamalla veskari pois, koska rankkarit eivät tunnu meiltä sujuvan, Immonen naureskeli.

- Mikkelin turnauksessa rankkareita yrittivät hyökkääjät, joten nyt oli puolustajien vuoro, perusteli Dufva hieman vakavammalla naamalla.

Bicek debytoi JYP:n väreissä Tuomas Vänttisen ja Harri Pesosen ketjussa. Kakkosvitjan kolmikkona olivat edellisen päivän tapaan Jari Jääskeläinen, Juha-Pekka Hytönen ja Ossi Louhivaara.

- Emme halunneet sotkea muita kentällisiä. Bicek tarvitsee aikaa, mutta hän väläytteli niitä asioita, joita häneltä odotetaan, Dufva kuittasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.