Jokereille vuoden ensimmäinen voitto

Helsingin Jokerit katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa jääkiekon SM-liigassa. Helsinkiläisjoukkue nappasi vuoden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi Tampereella Tapparan maalein 3-1.

Jokerit on voittanut tällä kaudella kaikki kolme Tappara-kamppailuaan ja päästänyt niissä omaan verkkoonsa vain kaksi osumaa. Tänään voiton pohjustivat Ben Eaves kahdella maalillaan ja maalivahti Eero Kilpeläinen 36 torjunnallaan.

- Ihan jämäkkä vierasesitys meiltä siihen kolmannen erän ylivoimapelin lapsukseen asti. Sen jälkeen otteemme vähän herpaantui, Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund arvioi.

Mestiksen KooKoosta lainassa oleva Mikko Liukkonen pääsi tekemään uransa ensimmäisen osuman Tapparan paidassa alivoimalla, kun otteluaikaa oli jäljellä runsas kahdeksan minuuttia. Sen jälkeen Tappara haki ahnaasti lisäkavennusta, mutta ei onnistunut.

Jokereilta olivat sivussa muun muassa Ilari Filppula ja Antti-Jussi Niemi, ja alavartalovammasta juuri toipunut Riku Hahl pystyi pelaamaan vain avauserän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.