Jokerien johto kiisti välirikon

Jääkiekkoseura Jokerien johtoporras kiisti ykskantaan, että seuran sisällä velloisi valmentajien välirikko. Ilta-Sanomat uutisoi perjantaina, että päävalmentaja Tomi Lämsä ja valmentaja Tomek Valtonen pitäisivät keskenään mykkäkoulua.

Väitteisiin kuului sekin, että iso osa pelaajista haluaisi potkuja Lämsälle, jonka ensi kauden mahdollisesta Pelicans-pestistä on siitäkin julkaistu ennakointeja.

- Kyseessä on median spekulointi ja hämmentäminen. Kyllä meillä on nämä kaikki asiat kunnossa, Jokerien general manager Jari Kurri kertoi.

- Tällaisia väittämiä tulee esille ehkä sen takia, että peli on tökkinyt ja voittoja ei ole tullut. Mutta yhdessä voitetaan ja yhdessä hävitään. Ei meillä ole mitään kuvatunlaisia ongelmia.

Jokerien omistaja Harry Harkimo otti tuoreen episodin leppoisasti. Harkimo kertoi naurussasuin kysyneensä valmentajilta, että ettekö te enää puhu keskenänne odottamatta vitsailuunsa vastausta.

Tomi Lämsä otti uutiseen kantaa Jokerit-TPS-ottelun jälkeen.

- Tulokset eivät ole olleet mitä on ehkä haluttu. Se tekee arjesta erilaista. Minun mielestä meillä on erinomainen ilmapiiri joukkueessa, pelaajien kesken ja valmentajien välillä, Lämsä sanoi.

- Mielestäni on olennaista se, että mitä meillä täällä on. Se mitä lehdet kirjoittaa on toissijaista.

Lämsä sanoi tuntevansa nauttivansa jokeriyhteisön luottamusta.

- Ehdottomasti. Se mitä pelaajien kanssa keskustellaan ja tehdään, niin siitähän se tunne syntyy. Täällä tehdään töitä niska limassa. Sitä ei oikein kerkeä eikä edes halua ruveta ajattelemaan, se on asia mihin ei itse pysty vaikuttamaan. Se on energian hukkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.