Jokerit pelaa SM-liigassa ensi kaudella

Jokerit pelaa ensi kaudella jääkiekon SM-liigassa. SM-liiga ja Jokerit ovat päässeet sopuun ehdoista, joilla helsinkiläisseuralle myönnettiin oikeus pelata liigassa ensi kaudella.

SM-liigan nettisivuilla kerrotaan, että sopimuksessa on myös sovittu ehdoista, joiden täyttyessä Jokerit saa siirtyä KHL-liigaan kaudesta 2014–2015 alkaen.

SM-liigan puheenjohtaja Hannu Penttilä ja Jokerien omistaja Harry Harkimo ovat tyytyväisiä saavutettuun lopputulokseen, SM-liigan sivuilla kerrotaan.

Liigan johtoryhmä oli koolla Pasilassa noin kello 15:stä lähtien. Kokouksen aikana SM-liigaseurojen pomot olivat hyvin vaitonaisia eikä keskustelujen sisällöstä tihkunut tietoja julkisuuteen.

Harkimo poistui paikalta kahteen otteeseen ja palasi sitten jatkamaan neuvotteluja.

Jokerit kertoi kuukausi sitten suunnitelmistaan siirtyä ensi kauden jälkeen KHL-liigaan. Muut liigaseurat suuttuivat osakassopimuksen rikkomisesta ja vaativat Jokereilta korvauksia, Ilta-Sanomien mukaan jopa viittä miljoonaa euroa.

Tänään syntyneen sopimuksen tarkkoja ehtoja ei ole vielä julkistettu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

JYP-pomo helpottui, kun Jokerit-sopu syntyi

Uusimmat

Kiekko

Expressen: Ruotsalaisseura houkuttelee Ville Niemistä päävalmentajakseen

NHL oikaisee suoraan pudotuspeleihin – katso tästä ensimmäiset otteluparit

Hovi hylkäsi "rivakasti" autolla startanneen Jukurien puheenjohtaja Toivakan syytteen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta – tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta jäi voimaan

Liiga aikoo pelata täyden runkosarjan – toiveissa myös aloitus normaalina ajankohtana

NHL kaavailee keskittävänsä ottelut 8–9 jäähalliin

Legenda mikä legenda – J-P Hytösestä kuoriutui JYPin näköinen pelaaja, joka pääsi toteuttamaan kaikki lapsuuden unelmansa

Jääkiekkovalmentaja Tomi Lämsä sai potkut, piti sapattia, katosi kuvasta mutta on nyt elämänsä haasteen edessä – "Enää en kuuntele seurajohtajien juhlapuheita"

Jääkiekon SM-liiga palaa Maikkarille – vain yksittäisiä otteluita ilmaiseksi, loput maksullisilla kanavilla

Puoli vuosisataa sitten nähtiin yksi kiekkohistorian ikonisimmista osumista: "Olen muistellut sitä miljoonia kertoja"

Palokan Kiekosta maajoukkueeseen ja Las Vegasin julkkispiireihin – Oula Palve puhuu mielellään jääkiekosta, mutta vaikenee rakkaudestaan amerikkalaiskaunottareen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.