Jokerit puolusti pisteet TPS:lta

Jokerien jääkiekkojoukkueen sitkeä puolustuspelaaminen ja TPS:aa parempi teho maalipaikoissa toivat Jokereille voiton Turussa. Jokerit voitti 4-1, mikä nosti sen sarjataulukossa neljänneksi ohi HIFK:n.

Teemu Pulkkinen vei Janne Lahden syötöstä Jokerit 1-0-johtoon ja Jeremy Dehnerin viivaveto lisäsi johdon 2-0:aan. Ville Vahalahden kavennus ylivoimalla avauserän lopussa toi TPS:n vielä mukaan peliin.

Toinen erä oli TPS:n rajua painostusta. Jarkko Ruudun onnenkantamoinen nosti Jokerit 3-1-johtoon, minkä jälkeen Jokerit taktisesti viisaasti jäädytti pelin päätöserässä.

- Olipa aika erikoinen ottelu. Oli neljä jäähyä ensimmäisessä erässä ja TPS:n täydellinen hallinta toisessa erässä. Silti johdettiin ja kolmas erä pelattiin niin kuin johtoasemassa pitääkin, kertasi Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund.

- Sellaiset takaiskumaalit kuin Jokerien kolmas maali syövät rajusti joukkuetta. Pelissämme oli paljon hyvää, mutta tosiasia on, että me pelaamme kymppisijasta ja Jokerit mestaruudesta, totesi TPS:n päävalmentaja Pekka Virta sarjan tilanteesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.