Jokerit sai hanat auki, Pelicans kyntää

Maalinteon kanssa edellisissä otteluissaan tuskaillut Jokerit sai Pelicansia vastaan onnistumisia laajalla rintamalla jääkiekon Liigassa lauantaina. Jokereiden näytös aiheutti samalla lahtelaisjoukkueelle jo seitsemännen peräkkäisen tappion.

- Nyt tuli raakaa kyytiä! Samalla tuli selväksi se, ettei näitä pelejä kolmella ketjulla voiteta. Kun pelaajilla ei ole bensaa, niin sitä ei sitten ole. Joukkuetta on turha tästä tappiosta syyttää, kokoonpanohuolien kanssa painiva Pelicansin valmentaja Hannu Aravirta sanoi allapäin.

Jokereiden murskajaisille löi alkutahdit nuori puolustaja Esa Lindell, jonka napakka rannelaukaus upposi Jere Myllyniemen taakse. Maali oli samalla Lindellin kauden ensimmäinen.

- Ei maalittomuuteni ole pelaamiseeni vaikuttanut. Totta kai nyt helpotti. Hienoa oli se, että saimme joukkueena maalihanat nyt kunnolla auki, Lindell sanoi iloisena.

Jokereiden päävalmentaja Tomi Lämsä huokaisi myös helpotuksesta.

- Tuloksenteko on ollut meille vaikeaa. Jääkiekko on itseluottamuspeli. Nyt kun saimme alkuun pari osumaa, niin se helpotti pelaamistamme. Lindellin puolesta olen myös erittäin iloinen. Hän on lahjakas pelaaja, joka pääsi väläyttämään omaa osaamistaan. Maali oli kerrassaan upea, Lämsä sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.