Jokinen pohjusti Carolinan voiton

Carolinan hyökkääjä Jussi Jokinen ja Dallasin maalivahti Kari Lehtonen kimaltelivat tiistain NHL-kiekkokierroksella. Jokisen kolmen pisteen ilta pohjusti Carolinan 6-5-voiton Calgarystä voittomaalikisan jälkeen. Lehtonen torjui 39 laukausta ja johti kotijoukkueen 3-2-voittoon Edmontonista. Pyttykerho palkitsi kummankin ottelun parhaana pelaajana.

Jokinen palasi pirteänä kaukaloon kuuden ottelun sairausloman jälkeen. Hän iski kaksi maalia ja syötti yhden. Voittomaalikisassa ainoana onnistui 18-vuotias tulokas Jeff Skinner.

Dallasissa kotijoukkue hävisi laukaisutilaston 20-41, mutta Lehtonen muistutti muuria maalin edessä. Kotivoitto oli Dallasille ensimmäinen pariin viikkoon. James Neal iski voittomaalin niin kipakasti, että erotuomarien piti tarkistaa tilanne jälkikäteen kuvanauhalta. Kiekko sinkoutui maaliverkosta niin nopeasti takaisin peliin, että maali hyväksyttiin vasta seuraavalla pelikatkolla tovi sen synnyn jälkeen.

Carolinalle voitto oli kolmas perättäinen. Myös Tuomo Ruutu onnistui maalinteossa. Ruutu on koonnut 15 pistettä yhdeksässä viime ottelussa. Calgaryn Niklas Hagmanilla ja Olli Jokisella oli kahden pisteen ilta. Hagman iski maalin ja syötti toisen. Jokinen syötti kaksi maalia.

Calgaryn maalivahti Miikka Kiprusoff otettiin kaukalosta ajassa 25.37. Hän päästi neljä maalia kahdeksalla laukauksella, ja Carolina johti 4-2.

Timonen syötti kaksi maalia, Leino iski voittomaalin

Kimmo Timonen syötti kaksi maalia Philadelphian 5-2-vierasvoitossa Buffalosta. Danny Briere keräsi neljä pistettä entistä seuraansa vastaan. Briere iski maalin ja syötti kolme. Ville Leino ohjasi maalin edestä 3-2-voittomaalin kolmannen erän alussa luistimella. Osuma oli Leinolle kauden kymmenes.

Nashville löi kotonaan Minnesotan 5-1. Pekka Rinne torjui 25 laukausta ja kirjasi voiton. Vieraiden ainoan maalin teki Mikko Koivu. Minnesotan ykkösvahti Niklas Bäckström oli edelleen sivussa lonkkavaivan takia. Nashville karkasi vierailta kolmannessa erässä Nick Spalingin kahdella maalilla.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.