Jukurien Juhana Aholle maukas debyyttinolla

Jos joku vielä epäilee jääkiekkoliigan jumbopaikalta pois ponnistaneen Jukurien asennetta nykyisellään puolustamiseen, kannattaa kaivaa nauhalta loppiaislauantain myöhäispeli. Mikkeliläiset olivat täydellisiä altavastaajia, mutta sytyttivät Kalevankankaan katsomon kotivoitollaan KalPasta maalein 3–0.

Kun Jukurit ja KalPa kohtasivat viimeksi lokakuun lopulla, olivat vastakkain SM-liigan 14:s ja 15:s eli viimeinen joukkue. Nyt KalPa on vain pisteen päässä sijasta viisi ja Jukuritkin jumbopaikalta kirineenä sijalla 13.

– Ensimmäinen maali antoi meille uskoa. Sen jälkeen Juhana Aho johti taisteluamme maalilta, kiteytti Jukurien valmentaja Risto Dufva.

Jukurien maalit tekivät kauden kahdeksantensa voittomaalina viimeistellyt Ville Leskinen ja kahdesti osunut Teemu Tallberg. Vasta kuudennen liigatason ottelunsa pelannut Aho, 24, torjui maalilla ensimmäisen nollapelinsä liigatasolla.

– Liike oli esityksessämme näkyvissä. Tänään oli ratkaisevaa, ettemme onnistuneet kuudesta ylivoimasta kertaakaan, korosti KalPan valmentaja Sami Kapanen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.