Jussi Jokinen pelaa Kärpissä kahdeksan ottelua

NHL-kiekkoilija Jussi Jokinen vahvistaa Kärppiä kahdeksan pelin ajan. NHL:n työsulku tuo merkittävän paluumuuttajan Jokisen SM-liigaan ja Oulun Kärppiin.

Pohjois-Amerikassa Jokinen, 29, kiekkoilee ammatikseen Carolina Hurricanesissa. Jokinen pelaa Kärpissä kahdeksan ottelua ja palaa sen jälkeen takaisin Pohjois-Amerikkaan. Jokinen on Kärppien kasvatti.

- Jokainen menetetty peli NHL:ssä on liikaa, mutta työsulun jälkeen Kärpät oli minulle ainoa vaihtoehto. Kärpät on minulle erittäin rakas seura, täältä olen lähtenyt ja täällä olen kehittynyt, Jokinen kertoo.

Jokiselle on tarjolla valmis ruutu ykkösketjun keskushyökkääjänä, sillä Jari Viuhkola on seuraavat viikot pois rannevamman takia. Kärpät toivoo Jokisen kääntävän Kärppien kurssin, joka on European Trophysta alkaen ollut tappioita täynnä. Kärpät on hävinnyt myös molemmat SM-liigan ottelunsa.

Jokinen pukee Kärppien paidan ylleen keskiviikon kotiottelussa Ässiä vastaan. Hän saa laidoilleen vanhan tuttunsa Juha-Pekka Haatajan ja Ivan Humlin.

Kaleva: Jussi Jokinen liittyy Kärppiin