Ensin kilahti tolppa, sitten kolahti omissa - Veini Vehviläinen dominoi Hippoksella

1. erä

Hippoksella paineltiin supernopea avauserä, jossa ei turhilla pelikatkoilla mässäilty. Riskirajoja hipovan kiekkokontrollin maustamaa tempolätkää pelaava Kärpät oli inasen hallitsevampi osapuoli, mutta toisaalta JYP pystyi muutamaan otteeseen iskemään riistoistaan terävästi.

Maaleja erässä ei nähty, ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi Jari Sailion kampitusjäähy erän lopulla. JYP ei kuitenkaan ylivoimaansa pystynyt hyödyntämään. Sailion jäähyä jäi toiseen erään lusittavaksi neljä sekuntia. 0-0 -numeroissa tauolle.

2. erä

Toisessa erässä ei juuri jalkaa kaasulta nostettu ja maalihanatkin saatiin auki. Jerry Turkulainen kilautti tolppaa vajaan kahdeksan minuutin kohdalla, mutta sittemmin kiekkoa kaivettiin JYPin rysästä. Kärppäpakki Taneli Ronkainen vei vierasjoukkueen 1-0 -johtoon, kun erää oli pelattu hieman alle 13 minuuttia. Kärpät käänsi pelin nopeasti keskialueelta, ajoi hyökkäyksen sisään oikeaoppisesti kolmelta kaistalta ja Ronkainen osui Tino Metsävainion ja Jasper Lindstenin esityöstä.

Minuutti ennen loppua David Tomasek pääsi huippuluokan maalipaikkaan Mikko Kuukan alustuksesta, mutta huippuvireinen Veini Vehviläinen torjui Tomasekin yrityksen. Kärppien maalin johdossa erätauolle.

3. erä

Ottelun kolmannessa erässä ei maaleja nähty. Näin Kärpät korjasi koko pistepotin Hippokselta lukemin 1-0. Kärppien maalivahti Veini Vehviläinen torjui ottelussa 39 kertaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa kuukauden tarjousjakso alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelumme sekä näköislehden.

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .