Kärpät hallitsee SaiPa-kohtaamisia, Lukko painosti Tapparan jatkoerään

Kärpät kipusi 2-0-johtoon jääkiekkoliigan välieräsarjassa. Keskiviikon kotivoittonsa jatkoksi Kärpät onnistui tänään vieraskentällä, kun se voitti SaiPan 3-1.

Tapparan kokenut Ville Nieminen ratkaisi Lukon ja Tapparan välisen ottelun, kun jatkoerää oli pelattu runsaat kolme minuuttia. Nieminen vei Tapparan 3-2-voittoon.

Kärpät otti yliotteen lappeenrantalaisista avauserän alussa. Ottelukello ehti viiteen ja puoleen minuuttiin, kun Kärpät johti jo 2-0. SaiPa painosti ottelun edetessä, mutta maalinteko tuotti sen pelaajille tuskaa.

SaiPa nostatti kotiyleisön tunnelmaa kunnolla vasta päätöserän puolivälin jälkeen, kun Per Savilahti-Nagander napautti ylivoimalla kiekon Kärppien maaliin.

Raumalla Lukon Jesse Virtanen tasoitti tilanteen 2-2:een 36 sekuntia ennen kolmannen erän päättymistä, kun Lukko pelasi kuudella kenttäpelaajalla.

Ennen Virtasen tasoitusta ottelu oli Tapparan käsissä. Pasi Puistola vei Raumalla vieraat johtoon ajassa 4.33. Lukko oli avauserässä vaisu saatuaan aikaan vain kaksi laukausta Tapparan Juha Metsolan maalia kohti.

Lukko piristyi toisessa erässä ja tasoitti Teemu Nurmen maalilla, mutta Tappara kuittasi tasoituksen pian Kristian Kuuselan ylivoimamaalilla.

Tappara johtaa välieräsarjaa voitoin 2-0.

Kolmannet ottelut pelataan huomenna. Tappara isännöi Lukkoa ja Kärpät kohtaa SaiPan Oulussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.