Kärpät hankki keskushyökkääjä Corson

Jääkiekon SM-liigan hallitseva mestari Oulun Kärpät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaisen keskushyökkääjä Daniel Corson kanssa. Corso, 30, liittyy seuran vahvuuteen ensi viikolla.

- Corso on taitava ja hyvin liikkuva, peliä tekevä sentteri, joka täydentää Jari Viuhkolan tähdittämää sentterimiehistöä alkavalla kaudella, kertoi urheilutoimenjohtaja Ari Hilli.

Corso pelasi viime kaudella Venäjällä sekä NHL-seura Montrealin AHL-joukkue Hamiltonissa, jossa hän ehti tehdä 25 (7+18) pistettä 35 ottelussa. NHL:ssä hän on pelannut 77 ottelua St. Louis Bluesissa.

Yli 300 ottelua AHL-liigaa tahkonnut Corso on kiekkoillut myös Saksan liigassa.

- Corson persoona ja luonne sopivat joukkueeseen. Hänellä on myös vahvat näytöt pelaajana. Hän on nopea hyökkäyssuuntaan, pystyy rakentamaan peliä ja taistelemaan ylivoimalla. Me halusimme hyvän yleispelaajan, ja sellaisen uskomme saavamme, tuumasi Kärppien päävalmentaja Matti Alatalo.

Corso pelasi Suomessa vuonna 1998 Kanadan maajoukkueessa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.