Kärpät täpärästi kärkitaiston voittoon

HIFK:n kiekkoliigakauden 26. kotiottelu tarjosi lähes loppuunmyydylle hallille paljon nähtävää. Helsinkiläisjoukkueen kauden toiseksi suurin kotiyleisö (8 024) joutui lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen toteamaan, kuinka suurin mestarisuosikki Kärpät otti 4-3-voiton voittomaalikilpailun turvin.

- Sarjan paras jengi vastassa. Pääset rankkareille asti niin se on ihan hyvä, mutta sitten kannattaisi voittaa vielä niin se olisi vielä parempi, HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen totesi.

Avauserän perusteella vaikutti, että oululaisvieraat porskuttavat tylyn kliinisesti voittoon. Arto Laatikaisen ja Esa Pirneksen osumat jättivät kotijoukkueen alta kahdeksan minuutin kuin sprinttimatkalla lähtötelineisiin töljöttämään.

Toinen erä kuitenkin muokkasi mittelöstä taiston, kun Tomas Zaborsky ja Mika Partanen onnistuivat. Päätöserässä HIFK rypisti vielä kerran tasoihin.

Voittomaalikilpailussa viimeistelijöinä kunnostautuivat HIFK:n Partanen ja Kärppien Joonas Donskoi sekä 17-vuotias Sebastian Aho.

- Toinen rankkarini Liigassa, Ässiä vastaan en onnistunut. Mutta muistin nuorten MM-leiriltä, että tämä nyt tekemäni kikka on purrut (Ville) Hussolle aikaisimminkin, Aho hehkutti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.