Kärpät ylikäymätön este TPS:lle

TPS:llä oli jääkiekon SM-liigassa kalavelkoja maksettavana Kärpille, sillä oululaiset kukistivat kuukausi sitten Turussa TPS:n 5-0. Kärpät piti kuitenkin pintansa ja otti 3-1-vierasvoiton.

Ottelun maalitilin avasi uransa ensimmäisellä liigamaalilla TPS:n 17-vuotias Rasmus Kulmala. Kärpät tasoitti Kimmo Koskenkorvan alivoimaosumalla.

Maalittoman toisen erän jälkeen Julius Junttila iski hieman halvalla tavalla 2-1-voittomaalin muuten mainiosti pelanneen TPS:n maalivahti Marek Schwarzin taakse. Ville Mäntymaa ampui loppunumerot alivoimalla tyhjään maaliin.

TPS:n ongelmana oli ennen kaikkea tehoton ylivoima, vaikka toisaalta Kärppien hyvä alivoima ja maalivahti Tomi Karhunen veivät terän turkulaisten yrityksiltä.

- Joukkueen taisteluilme on joulun jälkeen ollut erinomainen. Tämä oli neljäs peräkkäinen voitto, myhäili Kärppien tyytyväinen päävalmentaja Hannu Aravirta.

- Peliin sinänsä voi olla tyytyväinen, mutta ei tietenkään tappioon. Meidän maalintekijäosastomme on liian kapea ja se lisää kärkipelaajien tuskaa, manasi TPS:n päävalmentaja Pekka Virta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.