Kärppien maalivahdilla meni kuppi nurin HIFK-maalin jälkeen, passitettiin suihkuun – katso törkytemppu videolta

Helsingin IFK:n ylivoima teki selvää jälkeä sarjajohtaja Kärpistä jääkiekkoliigassa lauantaina. HIFK haki maukkaan 4–1-vierasvoiton, ja joukkueen ykkösylivoima vastasi kaikista neljästä maalista.

Illan tehomiehet olivat Jere Sallinen (2+2) ja Teemu Turunen (1+3). Ruotsista paluun kotimaahan tehnyt Ville Leskinen (0+1) pelasi avauspelinsä sairaana olleen Sebastian Dykin paikalla. Kärppien kasvatti Leskinen sai myös paikan IFK:n tehokkaasta ylivoimakentällisestä ilman että alla oli yhtään joukkueharjoitusta.

–  Oli vaikea peli sekä henkisesti että fyysisesti. Kuukauden olen ollut aika lailla pois jäältä, Leskinen kertoi.

Leskinen väläytteli vanhoja taitojaan ja oli jäällä kolmen ylivoimamaalin aikana. Hän joutui kuuntelemaan pelissä huutelua tutulta oululaisyleisöltä.

Kauden kolmas tappio HIFK:lle tuntui olevan liikaa Kärpille. Maalivahti Patrik Rybar löi kilvellä maalintekijä Jere Sallista 1–3-osuman jälkeen. Slovakkivahti ajettiin ulos, ja Turunen sai viimeistellä loppuluvut nuoren Joel Blomqvistin saadessa liigakasteen Kärppien maalilla.

Ottelun maalit sekä Rybarin törkytemppu löytyvät alapuolella olevasta ottelukoostevideosta. Kärppävahdin ulosajoon johtanut tilanne alkaa kolmen minuutin kohdalla.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lauantai-illan pelimoodi hukassa: sarjajumbolle tappion kärsinyt JYP ei ollut oma itsensä, kun taas Risto Dufvan Sport oli – katso maalit videolta