KalPa punnersi voiton JYPistä

Kuopion KalPa nappasi ison voiton torstaina jääkiekon Liigassa, kun Sisä-Suomen derbyssä JYP kellistyi vieraskentällä maalein 4-2 . Voittonsa myötä KalPa nousi kahdeksan pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

JYP oli ottelun avauserässä vahva, mutta sai vain yhden maalin Markus Nenosen toimesta. KalPa puolestaan pysyi rinnalla Tomi Körkön osumalla. Toisessa erässä JYP karkasi taas johtoon Aleksi Salosen lämärillä, mutta Kärpistä Savoon lainattu Körkkö toi jälleen kuopiolaiset rinnalle.

KalPan voiton ratkaisi päätöserässä Juuso Riikola saatuaan upean tarjoilun Marko Kauppiselta. Loppulukemat iski tyhjiin Jukka Voutilainen.

- Kyllä kai tässä joku lotto on laitettava vireille. Ei vaan totuuden nimissä välillä osuu, kun pääsee pelaamaan ja saa vastuuta, Körkkö laittoi kuittia Oulun suuntaan.

KalPa-luotsi Jari Laukkanen otti täyden pistepotin riemulla vastaan.

- Mitä pidemmälle ilta eteni, niin päästiin paremmin pelin juoksuun kiinni. Tietyllä tavalla oltiin jopa enemmän alakynnessä. Välillä on kuitenkin ihan mukava voittaa näinkin päin, Laukkanen totesi.

- Ukot kyllä löi täysillä itseään likoon. Meillä oli omat paikkamme ratkoa peli, mutta ei pystytty siihen. Tylyys maalintekopaikoissa jäi puuttumaan, JYPin käskyttäjä Marko Virtanen puolestaan sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.