KalPalle neljä maalia laukonut Matti Järvinen jatkoi Jukurien tappiokierrettä –  keskushyökkääjä osui alivoimallakin

Viime maanantaina päävalmentajaansa vaihtaneen Mikkelin Jukurien peli Liigassa on umpisolmussa. Jukurit hävisi jo yhdeksännen ottelunsa putkeen, kun sarjassa yhdeksäntenä oleva KalPa kaatoi Marko Kauppisen valmennukseen siirtyneen Jukurit toisena päivänä peräkkäin.

KalPan 8–1-murskavoiton takuumies oli Matti Järvinen. Ensimmäistä kauttaan Kuopiossa pelaava 30-vuotias keskushyökkääjä teki kotijoukkueen maaleista neljä ja syötti yhden.

Järvisen maaleista kaksi ensimmäistä syntyi alivoimalla ja täsmälleen samalla kaavalla: Järvinen voitti puolustuspään aloituksen ja oli 11 sekuntia myöhemmin hyökkäyksen kärjessä päättämässä terävää nousua Janne Keräsen ja Ryan Wilsonin alustuksesta.

Järvinen teki KalPalle kauden 36 ensimmäisessä ottelussa yhteensä kuusi maalia, mutta osui kahteen päivään Jukurien verkkoon kuudesti ja nousi Kai Kantolan (16 osumaa) jälkeen kuopiolaisten toiseksi parhaaksi maalintekijäksi.

KalPan puolustaja Jussi Timonen pelasi lauantaina uransa 600. liigaottelun. Kasvattajaseuransa lisäksi 36-vuotias Timonen on edustanut Liigassa myös Turun Palloseuraa ja SaiPaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.