Kalle Koskisen ranne murtui ottelussa

SaiPa otti kotivoiton JYPista Lappeenrannassa lauantaina. Peli päättyi voittomaalikilpailun jälkeen lukemiin 3-2 (0-0,0-2,2-0,0-0).

Ensimmäinen erä pelissä oli maaliton, mutta JYPin kannalta ikävä. Kalle Koskisen ranne murtui taklaustilanteessa. Mies on siis poissa kaukaloista useiden viikkojen ajan.

Pelin avausmaali tehtiin toisessa erässä ylivoimalla. JYP-maalin teki Olli Malmivaara. Syötön maaliin antoivat Harri Pesonen ja Eric Perric.

Kahden maalin johtoon vieraat vei Juha-Pekka Hytönen. Ajassa 34.23 tehdyn maalin syöttivät Jani Tuppurainen ja Olli Sipiläinen.

JYP lähti toiselle erätauolle kahden maalin johdossa.

Kauan ei JYP kolmannessa erässä saanut johdostaan nauttia, kun kotijoukkue aloitti takaa-ajon. SaiPan avausmaalin teki Tero Koskiranta ajassa 40.17. Syötön maaliin antoivat Richard Lintner ja Jere Myllyniemi.

Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin SaiPa teki toisen maalinsa. Asialla oli Antti Aarnio. Ajassa 50.33. tehdyn maalin syöttivät Jarno Koskiranta ja Jesse Saarinen.

Peli päättyi varsinaisella peliajalla tasan 2-2. Myöskään jatkoaika ei tuottanut tulosta ja pelissä mentiin voittomaalikilpailuun.

Ottelun voittomaalin iski SaiPan Richard Lintner.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Rutiinivoittojahan ei olekaan, mutta...