Kamil Kreps vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Oulun Kärppien jääkiekon SM-liigan hyökkäyskalusto vahvistuu tshekkisentteri Kamil Krepsillä. 25-vuotias Kreps on pelannut kolme viime kautta Florida Panthersin miehistössä.

- Useat eurooppalaiset seurat tarjosivat minulle sopimusta, mutta päädyin Kärppiin, koska halusin hyvään, urheilulliseen joukkueeseen, jolla on mahdollisuus menestyä, Kreps sanoo Kärppien tiedotteessa.

Viime kaudella 76 NHL-ottelussa Kreps kokosi tehot 5+9. NHL-kokemusta hänellä on 232 ottelun verran ja AHL-kokemusta 175 ottelusta.

Kärppä-valmentaja Mikko Haapakosken mukaan Kreps vahvistaa Kärpppien sentteriosastoa ja tuo rightin pelaajana monipuolisuutta erikoistilannepeliin.

- Kreps on isokokoinen, nopea ja taitava kansainvälisen tason keskushyökkääjä, joka pystyy pelaamaan myös laidassa, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho säestää.

Kreps on pelannut Pohjois-Amerikan sarjoissa 17-vuotiaasta lähtien. Henkilökohtaisen NHL-piste-ennätyksensä hän teki kaudella 2007-2008. Tuolloin syntyivät tehot 8+17.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.