Kapanen ja Sahlstedt vielä toipilaina

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan KalPan hyökkääjähankinnat Sami Kapanen ja Kalle Sahlstedt ovat toipilaina sivussa vielä jonkin aikaa. He eivät ole pelanneet ainuttakaan ottelua uudessa joukkueessaan harjoituskaudella. Myös perjantaina alkaneen neljän joukkueen Kuopion turnauksen Kapanen ja Sahlstedt seuraavat katsomosta.

NHL:stä Kuopioon palanneen Kapasen polvi tähystettiin pari viikkoa sitten, eikä hän ole pelikuntoinen. Sahlstedt puolestaan on sairastuvalla kipeytyneen jalkapöydän vuoksi.

Oulun Kärpistä hankitun Sahlstedtin on tarkoitus lähteä KalPan mukana Ruotsin leirille ensi viikon alussa. Kapanen jäänee kuntouttamaan polveaan Kuopioon.

- Ehkä ensi viikolla voin jo harjoitella jäällä, Kapanen arvioi.

Kuopion turnauksen avausottelussa valkovenäläinen Dynamo Minsk hävisi ruotsalaiselle Luulajalle 1-3 (1-0, 0-2, 0-1). Toisessa pelissä KalPa voitti Lahden Pelicansin 3-2 (0-2, 1-0, 2-0).

Lauantain loppuottelussa pelaavat KalPa ja Luulaja. Pronssiottelussa kohtaavat Pelicans ja Dynamo Minsk.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.