Seuralegendan ura Jyväskylässä päättyy: "Prosessi on ollut reilu"

JYP-kapteeni Eric Perrinin, 39,  ura jyväskyläläisjoukkueessa päättyy tähän kevääseen.

Seura ja Perrin päätyivät JYPin tiedotteen mukaan ratkaisuun yhteisymmärryksessä.

– JYP-organisaatio ja minä olemme sopineet, että yhteinen taipaleemme huipentuu tähän kauteen ja että tiemme eroavat sen jälkeen. Prosessi on ollut reilu ja avoin molemmin puolin. Nyt keskityn täysillä pelaamaan vahvan loppukauden ja auttamaan joukkuetta menestymään, kertoo Eric Perrin.

– Eric Perrinin ja JYPin yhteistyö on ollut ainutlaatuisen tiivistä ja menestyksellistä. JYP kunnioittaa kapteeniaan suuresti ja on kiitollinen, että näin pitkä yhteistyö on ollut mahdollista. Nyt keskitymme saamaan tälle jaksolle niin hyvän huipennuksen kuin mahdollista, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

– Tämä ei ole tietenkään paras päivä JYPin historiassa, mutta JYPin elämä jatkuu tämän kauden jälkeenkin. Ja onhan meillä viimeiset sivut kirjoittamatta vielä JYPin ja Eric Perrinin yhteisestä tarinastakin, Tyni jatkaa.

Eric Perrin on pelannut JYPissä kauden 2002 - 2003 ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti kaudesta 2010 - 2011 alkaen.

Perrin toimii JYPin kapteenina kolmatta kauttaan. Hän on pelannut JYPissä 333 runkosarjan peliä, ampunut 93 maalia ja antanut 211 maalisyöttöä.

Perrin johtaa tällä hetkellä Liigan pistepörssiä tehoin 11+39=50 pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Perrin pettyi ja kyynelehti – "Halusin päättää urani JYPissä"

Jyväskylän kauniit ja rohkeat - tässä ovat Perrinit

Uusimmat

Kiekko

Hurricanes luottaa saavansa Ahon sopimukseen "ennen harjoitusleiriä"

Näkökulma: JYPin Anttoni Hongan matka NHL:ään mutkistui varanneen seuran vuoksi – Kokoonpanoon murtautuminen vaatii kärsivällisyyttä

Kaikkiaan 22 suomalaiskiekkoilijaa sai tänä vuonna NHL-varauksen – Carolina kiinnitti toisena varauspäivänä Puistolan, maailmanmestari Hongan ja Tieksolan

Anttoni Honka varattiin NHL:ään! – JYP-puolustaja suomalaislegioonaan, toinen jyväskyläläinen Patrik Laineen seurakaveriksi?

Näkökulma: Nyt myös JYPin ja KeuPan puolustajanuoren veli joutuu jännittämään tulevaisuuttaan – Antoiko NHL:n varaustilaisuus lähtölaukauksen seurasiirtoon?

Kaapo Kakko varattiin NHL:ään toisena – New York Rangers innoissaan uudesta suomalaislahjakkuudestaan

NHL:n kärkivarauksista tulee naapureita – "Olemme yhdessä pitkään, vähän kuin Ovetshkin ja Crosby"

Tommi Salmelainen teki kiekkohistoriaa 50 vuotta sitten: "Olin vain että aijaa…" – Salmelainen varattiin NHL:ään ensimmäisenä eurooppalaisena pelaajana

Barkov palkittiin NHL:n herrasmiespelaajana – Heiskanen lähes yksimielisesti NHL-tulokkaiden tähdistökentälliseen

Sinuhe Wallinheimo aikoo luopua jääkiekon pelaajayhdistyksen puheenjohtajuudesta, toivoo avoimuutta seuraajansa valintaan – "Liikaa kabinettipäätöksiä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.