Katso video: Ex-JYP-pelaaja Ilari Filppula kertoo veljensä Valtterin tuoreista NHL-kuulumisista – Ilari tuli Jyväskylään dominoimaan täysin eri lajin kenttiä

Ex-JYP-hyökkääjä Ilari Filppula kertoo veljensä Valtterin olevan todella tyytyväinen uuteen NHL-sopimukseensa. Valtteri Filppula teki maanantaina kaksivuotisen sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Hän aloitti NHL-uransa nimenomaan Detroitin riveissä kaudella 2005–06, ja pelasi siellä aina kauteen 2012–13 asti ennen siirtoaan Tampa Bay Lightningiin.

– Tietysti juttelimme heti kun se varmistui. Hänen vaimonsa suku on sieltä kotoisin. Hän meni tosi mielellään takaisin, isoveli Ilari Filppula kertoi.

JYPissä vuosina 2003–05 sekä 2006–08 pelannut Ilari Filppula oli Jyväskylässä jääkiekkoilijoiden hyväntekeväisyystapahtuma Summer Slamissa. Nykyinen TPS-pelaaja osallistui tapahtumassa tenniksen nelinpeliturnaukseen nyt kahdettatoista kertaa. Mestaruuksia oli ennen tätä kesää kertynyt kymmenen, hopeasijoja yksi.

Tapahtuma on kuitenkin Filppulalle muutakin kuin kovaa tennisvääntöä.

– Kyllä tänne on aina mukava tulla, varsinkin kun ei tarvitse pelata jääkiekkoa. En tykkää yhtään pelata JYPiä vastaan Hippoksella. Tällainen on hyvä tapa nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia, Filppula totesi.

Kuuntele Filppulan mietteitä turnauksen henkilökohtaisesta merkityksestä ja oman jääkiekkouransa jatkosta videolta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .